Книги на будь який смак

Тема в разделе "Общение", создана пользователем SimpleClean89, 5 дек 2022.

  1. SimpleClean89

    SimpleClean89 Зарегистрированный участник

    У всі часи хороша книга була на вагу золота, адже читання захоплююче і пізнавальне і, перш за все, прочитана книга – це завжди привід для цікавої розмови, вона гарантує нам чарівні моменти, щоб провести час разом із сім'єю та друзями. А придбати літературу можна на сайті: https://vashakniga.net/
     
  2. Хорик

    Хорик Зарегистрированный участник

    Я тоже очень люблю читать книги и у меня дома собралась уже довольно приличная библиотека. Так, хочу в следующий раз купить книгу Романчука про трансформацию экономики Украины, "Новый Запад. Украинская мечта" https://shop.smartbook.org.ua/novij-zapad называется. Прочитал рецензию на эту книгу и она мне показалась очень даже интересной. В целом, такая литература не просто воспринимается, но и заставляет думать.
     
  3. Neznakomka

    Neznakomka Зарегистрированный участник

    Безперечно, хороших книг дуже багато, часом навіть не знаєш, на якому варіанті і зупинитися. Мені дуже подобається книжковий інтернет-магазин RIDMI Тут https://ridmi.com.ua/ можна без проблем купити книги різного жанру, ціни порівняно невисокі, а за промокодом WOW2023 можна ще й непогану знижку отримати.
     
  4. SugarMama

    SugarMama Зарегистрированный участник

    Такий вибір, де є книги на будь-який смак, можна знайти зараз у кожній книгарні. Лише у нас на книжковому ринку такого немає. Бо там кожен прилавок – це окремі жанри. Зазвичай, там так. Але я на книжковому ринку давно нічого з книжок не купувала. Всі покупки роблю зараз у https://knigoland.com.ua/khudozhnya-literatura тому що в них менi полюбився той вибiр.
    Тут дiйсно дуже багато книжок. Просто вау як багато.
     
  5. ira19840

    ira19840 Зарегистрированный участник

    Я дуже люблю читати, але книгу обираю завжди довго і нудно.
     
  6. Skymall

    Skymall Зарегистрированный участник

    Доброго вечора, а я зараз намагаюся дізнаватися більше про українців в еміграції. З цим мені дуже допомагає украинский музей https://diaspora.com.ua/ Тут навіть можна знайти біографії і все про діаспору
     

Поделиться этой страницей