Хочу купити новий електромобіль

Тема в разделе "Общение", создана пользователем воздушка, 11 июл 2023.

  1. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Привіт, народ! У мене виникла ситуація і я потребую вашої поради. Я вирішив придбати електромобіль, але нічого про це не знаю. Які проблеми можуть виникнути під час купівлі електромобіля? Який бренд і модель краще вибрати?
     
  2. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Привіт. Радий, що вирішив купити електромобіль, це чудова і екологічно чиста ідея! Я сам нещодавно придбав нові електромобілі. Ринок електромобілів різноманітний, і кожен бренд має свої особливості. Особисто я замовляв їх на сайті Ncars. Там пропонується широкий вибір моделей різних брендів. Мені дуже допомогли з вибором - консультанти сайту були дуже ввічливими та обізнаними. Вони врахували мої вподобання і потреби, і я знайшов ідеальну модель для себе.
     
  3. la221759

    la221759 Зарегистрированный участник

    Меня интересует зарядная станция для авто, какую выбрать?
     
  4. vikatoriav

    vikatoriav Зарегистрированный участник

    Зарядки для электромобилей - это будущее, которое уже наступило! Недавно я приобрел свой первый электромобиль, и хотя в начале меня немного беспокоила проблема зарядки, я был приятно удивлен, когда обнаружил VOLTauto. Вот тут электрозарядки для автомобилей https://voltauto.ua/ru/access/zaryadnye-stanczyy/ можете рассмотреть вариант и для себя. Их станции надежные, удобные в использовании и предлагают различные варианты зарядки, что очень удобно. Теперь я могу наслаждаться комфортом и экологичностью электромобиля, не беспокоясь о зарядке!
     
  5. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    А чи можна купити класну електричну спортивну машину? Як думаєте?
     
  6. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Пораджу електричний Macan dealer.porsche.com/ua/kyivairport/uk-UA/Model-Pages/Macan-Electric , дивіться характеристики цієї моделі від Porsche та самі зрозумієте, чому варто зробити вибір на користь цього авто бренду. Тут привабливий дизайн, машина компактна та попри все дуже потужна. На одному заряді навіть в умовах складної експлуатації здатна проїхати до 600 км. А для їзди по місту — до 800 км. Це кращий вибір за ціною та всіма перевагами, якщо порівнювати зі схожими авто. Хоча, які аналоги можуть бути у Порше?
    [​IMG]
     
    Последнее редактирование: 8 май 2024

Поделиться этой страницей